Jõulueelne ettevalmistus

Nagu me kõik teame, tabab meid lähiajal Jõulueelne ostubuum, millest väljumine nõuab tükk aega tugevat hoovõtmist ja suisa mõnel juhul vaprust :) Samuti nõuab selle buumi vältimine südame kõvaks tegemist ja keskendumist muudele olulisematele asjadele - aga kui neid ei oska leida, siis on veel üks võimalus: panna paika endale prioroteedid, mida ja kui palju oleks vaja soetada. Üks võimalus on kasutada parimaid loodustoodete maaletoojate veebipoode ja muid netist tellimise võimalusi, mis tihtipeale on palju soodsamad, kui kaubakaeskustest ostetud "odav" kraam. Kusjuures neil loodustoodete pakkujail on kvaliteeti tihtilugu palju rohkem pakkuda, sest nad on teinud hoolega tööd, et leida erinevaid ja paremaid pakkumisi, tooteid ja lahendusi.

Jõuludeks tahame koguda kokku nimekirja neist huvilistest, kes tahaksid tellida soodushinnaga goji marju, kakaonipise ja kakaoube, aga ka peruu maca pulbrit ja veel ühtteist, mis meil kampaaniapakkidesse läheb.

Koostame jõulupakke ka neist Indiast toodud asjadest, mida tellijad ei ole tellinud või mis on üldisest nimekirjast üle jäänud.

Jälgige meie postitusi ja hinnapakkumisi, sealt saate ehk endale meelepärase juba varem ära tellida.

Tervitustega!

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts